Εγκύκλιο σχετικά με τις εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου του σχολικού έτους 2022-2023, έστειλε σε όλες τις σχολικές μονάδες το υπουργείο Παιδείας, προς ενημέρωση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

Οι εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου σχολικού έτους 2022-2023 θα γίνουν την παραμονή της εορτής, δηλαδή την Παρασκευή, 24 Μαρτίου.
Στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά):. Γίνονται εκδηλώσεις, σύμφωνα με τις παρ. 2 και 6 του άρθρου 3 του ΠΔ 79/2017(Α΄109), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 23 του ν. 4559/2018 (Α’ 142).

β. Οι μαθητές/τριες που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα, συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και αποχωρούν με τους/τις άλλους/ες μαθητές/τριες.

γ. Με ευθύνη του/της Διευθυντή/ντριας/Προϊσταμένου/ης και του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών ειδοποιούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες για την ώρα αποχώρησης των μαθητών/τριών από το σχολείοΑναφορικά με τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης απέστειλε έγγραφο προς όλα τα Υπουργεία, στα οποία αναφέρονται τα εξής: Σε λίγες ημέρες ο Ελληνισμός θα εορτάσει την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821. Ενόψει αυτού, είναι αναγκαίο να δοθούν έγκαιρα οι απαραίτητες οδηγίες, κατά λόγο αρμοδιότητας, για την πληρέστερη οργάνωση και την άρτια τέλεση των εκδηλώσεων του εορτασμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ