Σε ερημική περιοχή κοντά στα νεκροταφεία της Θέρμης εντοπίστηκε το φονικό όπλο που εικάζεται ότι έκοψε το νήμα της ζωής του 19χρονου
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από άγριους χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη.Το μαχαίρι καράμπιτ το οποίο όπως εκτιμούν οι αρχές είναι το φονικό όπλο που έκοψε το νήμα της ζωής του νεαρού φοιτητή, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.
Το φονικό μαχαίρι εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή που βρίσκονται τα νεκροταφεία Θέρμης και συγκεκριμένα, κοντά σε μια γέφυρα.

Το σημείο που εντοπίστηκε το μαχαίρι, είχε υποδείξει ο 21χρονος Γιάννης Κουμαρόπουλος, ο οποίος παραδέχτηκε ότι κατά την διάρκεια της επίθεσης, ήταν εκείνος ο οποίος κρατούσε το δρεπάνι, ωστόσο είχε υποστηρίξει ότι δεν τραυμάτισε εκείνος τον Άλκη. Ο 21χρονος μάλιστα όταν οδηγήθηκε στην ανακρίτρια κατέθεσε ότι γνώριζε ποιος ήταν εκείνος που τραυμάτισε με μαχαίρι τύπου καράμπιτ τον Άλκη και είπε ότι θα υποδείξει στους αστυνομικούς το σημείο όπου το έκυψαν, μετά την επίθεση. Μάλιστα, ο ίδιος είχε «δείξει» ως υπεύθυνο για την δολοφονία τον επονομαζόμενο ως «Αθηναίο», ο οποίος κρατούσε το μαχαίρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ