Με το πιο εντυπωσιακό υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, που αποτελεί και φέτος χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), η Θεσσαλονίκη θα υποδεχτεί και φέτος το Νέο Έτος.

Το ΕΒΕΘ συμμετέχει και αυτή τη χρονιά στις εορταστικές δράσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου τη ρίψη των πυροτεχνημάτων τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, όπως ακριβώς πράττει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια.

Τα πυροτεχνήματα θα αρχίσουν να εκτοξεύονται στον ουρανό της Θεσσαλονίκης ένα λεπτό πριν από την αλλαγή του χρόνου και η «βροχή» τους, που θα φωτίσει τον ουρανό της πόλης, θα διαρκέσει 10 λεπτά.

Η ρίψη τους θα γίνεται από θαλάσσης, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους. Για το σκοπό αυτό, επίσης με δαπάνη του ΕΒΕΘ, θα χρησιμοποιηθεί μία φορτηγίδα, η οποία θα αγκυροβολήσει στο Θερμαϊκό κόλπο, απέναντι από την πλατεία.

Το φετινό show πυροτεχνημάτων θα αποτελείται από ένα υπερθέαμα χρωμάτων, σχεδίων και ήχων, ορατό από πολλές περιοχές της πόλης, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ