Στις 14:30 στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ όπου τον υποδέχθηκε ο Σωτήρης Τσίοδρας εμβολιάστηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο κ. Μητσοτάκης, αφού ακολούθησε τη διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολο, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο, εμβολιάσθηκε και στη συνέχεια μετέβη σε αίθουσα αναμονής, όπου θα παρέμεινε για 15 λεπτά, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, για λόγους ασφαλείας. Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός δήλωσε: «Είναι μία σπουδαία μέρα για την επιστήμη και την Ε.Ε. Χαμογελάμε κάτω από τις μάσκες μας καθώς ξεκινά στην πατρίδα μας ο εμβολιασμός. Η πολιτειακή ηγεσία στέλνει το μήνυμα ότι είναι ασφαλές το εμβόλιο. Μαζί με εμάς εμβολιάζονται και οι υγειονομικοί που τους χρωστάμε τόσα πολλά, ώστε να είναι ασφαλείς στη μάχη κατά του κορονοϊού. Ελπίζω πως καθώς αποδεικνύεται πως το εμβόλιο είναι ασφαλές, θα πείθονται και οι συμπολίτες μας που αντιμετωπίζονται με δυσπιστία. Μπορούμε στην επέτειο των 200 χρόνων της ελληνικής επανάστασης να γράψουμε νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία μας».

Μετά τον πρωθυπουρό θα εμβολιάστηκε ο κ. τσιόδρας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εμβολιάστηκε στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ είχε προηγηθεί ο εμβολιασμός μίας νοσηλεύτριας του Ευαγγελισμού και ενός ηλικιωμένου. Η πρώτη πολίτης της χώρας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έκανε το εμβόλιο κατά του κοροναϊού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ είχε προηγηθεί ο εμβολιασμός μίας νοσηλεύτριας του Ευαγγελισμού και ενός ηλικιωμένου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ