Για μία ιστορική και μοναδική ευκαιρία έκανε λόγο το οικονομικό επιτελείο της ελληνικής κυβέρνησης, κατά την παρουσίαση του Ελληνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.Πρόκειται για το Σχέδιο με βάση το οποίο θα γίνει η εκταμίευση 32 δισεκατομμυρίων ευρώ σε επιδοτήσεις και δάνεια από τα ευρωπαϊκά ταμεία τα επόμενα 5 χρόνια.
Δεν παρεκκλίνουμε ούτε εκατοστό από την μεταρρυθμιστική εντολή σε όλο το φάσμα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας, που λάβαμε στις εκλογές του 2019. Αντιθέτως την τιμούμε χωρίς εκπτώσεις και καθυστερήσεις παρά την έλευση της πανδημίας του κορονοιού, υλοποιώντας βασικές μεταρρυθμίσεις», υπογράμμισε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και μέλος της διοικούσας επιτροπής της κυβέρνησης για το Ταμείο Ανάκαμψης με ευθύνη για τις μεταρρυθμίσεις, Άκης Σκέρτσος, κατά την τοποθέτηση του στην παρουσίαση των προβλέψεων και των δράσεων του Ταμείου Ανάκαμψης για την Ελληνική Οικονομία.
Χαρακτηρίζοντας το Ελληνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας ως «ιστορική και μοναδική ευκαιρία για τη χώρα και παράθυρο για ένα καλύτερο μέλλον», ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης παρουσίασε το εν λόγω Σχέδιο, το οποίο δίδεται σήμερα σε δημόσια διαβούλευση. Το «μερίδιο» για τη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση αναλογεί σε 19,4 δισ. ευρώ σε επενδύσεις και σε 12,7 δισ. ευρώ σε δάνεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ