Συγχωροχάρτι” στον ναρκέμπορο Ράμα ψηφίζοντας υπέρ ή μέσω….. “Αποχής” έδωσαν αρκετά από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όσο και συνολικά η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η “Ελληνική Λύση”.

Συγκεκριμένα η ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ την υπερψήφισε, όταν οι ευρωομάδες της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ διασπάστηκαν, εκφράζοντας διαφορετικές και αντικρουόμενες θέσεις για ακόμη μια φορά σε βάρος δυστυχώς των Ελλήνων της Β.Ηπείρου των οποίων οι περιουσίες καταπατούνται καθημερινά από τό την χώρα της Αλβανίας.

Για ακόμη μια φορά, η ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε διχασμένη σε ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,αυτή τη φορά ωστόσο, στο μείζον θέμα που αφορά την υπεράσπιση της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία. Το εν λόγω ψήφισμα αφορούσε τις προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρώσει η Αλβανία, πριν από την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων στην Ε.Ε.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας , οι ευρωβουλευτές Ασημακοπούλου, Κεφαλογιάννης, Κύρτσος, Μεϊμαράκης και Σπυράκη έκριναν ότι η αποχή σε αυτή την κρίσιμη τροπολογία είναι αρκετή ενώ στον αντίποδα οι ευρωβουλευτές Κυμπουρόπουλος και Βόζεμπεργκ την υπερψήφισαν.

Η Ελληνική Λύση όπως ήταν φυσικό τιμώντας τις θέσεις της καταψήφισε την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ μέσω του ευρωβουλευτή της Εμμανουήλ Φράγκου καθώς η Ελληνική Λύση θεωρεί αδιανόητο να προτείνεται την ένταξη μιας χώρας στην ΕΕ που καθημερινά καταπατά απροκάλυπτα τα δικαιώματα και τις περιουσίες των Ελλήνων της Β.Ηπειρου.

Κατά της σχετικής τροπολογίας τάχθηκε και η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

Βελόπουλος Κυριάκος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ