Με πρωταγωνιστή τον Παυλίδη που πέτυχε 2 γκολ, η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου νίκησε 2-1 την Ονδούρα σε φιλικό αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας, τρεις ημέρες μετά τη σπουδαία ισοπαλία που πήρε στην Ισπανία και τρία 24ωρα πριν από την αναμέτρηση με τη Γεωργία στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.

Υπό το βλέμμα του νέου προέδρου της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη, η εθνική Ελλάδος είχε όρεξη και φρεσκάδα. Οι διεθνείς μας έβγαλαν φάσεις κι δημιούργησαν ωραίες ενέργειες. Ο Ολλανδός προπονητής έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα. Προβληματισμός για το γεγονός ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δέχτηκε αρκετές αξιόλογες τελικές. Αρχικά, οι οι διεθνείς μας δυσκολεύονταν στην κυκλοφορία της μπάλας. Στην πρώτη αξιόλογη φάση ήρθε το γκολ, με τον Σιώπη να βρίσκει υπέροχα τον Φορτούνη στα δεξιά, ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, εκείνος είδε τον επερχόμενο Παυλίδη που με αριστερό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια η Εθνική μας έχασε τέσσερις ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, αλλά τις σπατάλησε, ενώ στο 32′ ο Μάνταλος στάθηκε άτυχος, αφού το αριστερό του σουτ βρήκε το δοκάρι. Η Ελλάδα άξιζε ένα δεύτερο τέρμα, αλλά παρουσίασε και προβλήματα στην αμυντική γραμμή, Στο 37′ ο Μαυροπάνος έκανε λάθος, ο Έλις βρήκε τον Μπένγκστον, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο. Τρία λεπτά μετά όμως, ο Ροντρίγκες με αριστερό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Διούδη για το 1-1, κόντρα στη ροή της αναμέτρησης.

Στο 59′, ο Μασούρας έβγαλε καλοζυγισμένη σέντρα από τα αριστερά αν και είχε χάσει την ισορροπία του, με τον Παυλίδη να πιάνει υπέροχη κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία για το 2-1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ