ΕΛΕΝΗ ΚΟΚΚΙΔΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΙΔΕ ΓΥΜΝΗ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΟ
ΣΤΗ «ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ» ΠΗΡΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΟΝΤΙΣΙΟΝ
ΕΓΙΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ
Για την καριέρα της στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση μίλησε στη Βεργίνα ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, την εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» και το δημοσιογράφο Ανδρέα Σταματόπουλο, η ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου.
Η γνωστή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στο ρόλο της στην ταινία «Πίσω Πόρτα», λέγοντας πως όταν την είδε η μητέρα γυμνή υπέστη σοκ με αποτέλεσμα να βγάλει επιχείλιο έρπη. Η ίδια, λέει, ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει τη γυμνή σκηνή, καθώς είχε εμπιστοσύνη στο σκηνοθέτη Γιώργο Τσεμπερόπουλο. Επιπλέον, η Ελένη Κοκκίδου αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στην ταινία «Σπιρτόκουτο», για την οποία έκανε πρόβες δύο μήνες, επί πέντε ώρες καθημερινά και χαρακτήρισε μοναδική εμπειρία τη συμμετοχή της στα γυρίσματα. Επίσης, υποστήριξε ότι αγαπάει πολύ και την ταινία «Το Ταγκό των Χριστουγέννων», ενώ αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της καινούριας της ταινίας με τίτλο «Μαύρη Πέτρα», η οποία θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.
Με αφορμή το ανέβασμα της παράστασης «Η γυναίκα της Πάτρας» στην οποία πρωταγωνιστεί, η Ε. Κοκκίδου μίλησε για το θέατρο, λέγοντας ότι της αρέσουν οι εναλλαγές και στη συγκεκριμένη παράσταση υποδύεται μια ιερόδουλη που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με το ρόλο της Βούλας στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, υποστηρίζει ότι έγινε ηθοποιός, για να ζει διαφορετικές ζωές. Με το ρόλο της Πανωραίας στη «Γυναίκα της Πάτρας» η κ. Κοκκίδου τονίζει ότι πλέον έχει μια σχέση ζωής.
Σχετικά με την τηλεόραση η Ελένη Κοκκίδου σημείωσε πως ήταν έκπληξη για την ίδια η πρόταση που της έγινε για τη συμμετοχής της στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», καθώς στις προηγούμενες τηλεοπτικές σειρές που είχε λάβει μέρος, έπαιζε δραματικούς ρόλους και δεν είχε κάνει ξανά κωμωδία. Η πρόταση έγινε κατευθείαν στην ίδια και πήρε το ρόλο της «Βούλας» χωρίς οντισιόν. Ως μεγάλο σχολείο θεωρεί τη συμμετοχή της στη σειρά, διευκρινίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολη η κωμωδία στην τηλεόραση, ενώ δεν θεωρεί ότι έχει εγκλωβιστεί στο ρόλο της Βούλας.
Δείτε το απόσπασμα σχετικά με την «Πίσω Πόρτα»
https://www.youtube.com/watch?v=_uy27tp2Mgk
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:
https://youtu.be/Dl0BdWAf53g

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ