Εξελέγη το νέο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Στις σημερινές δημαιρεσίες αναδείχτηκε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο πρώην βουλευτής Σπύρος Βούγιας, αντιπρόεδρος ο Χάρης Αηδονόπουλος και γραμματέας η Ελισάβετ Αλατσίδου.

Πρόεδρος του οργάνου αναδείχτηκε μετά από πρόταση του δημάρχου Στέλιου Αγγελούδη ο κ. Βούγιας με 40 ψήφους υπέρ και τρία λευκά (Λευκό ψήφισαν οι: Μαρία Κέκη, Βασίλης Τομπουλίδης και Μιχάλης Κωνσταντινίδης).Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Σπύρος Βούγιας δήλωσε πως είναι τιμή και πρόκληση για τον ίδιο να αναλαμβάνει την προεδρεία του συμβουλίου.

«Παρακολουθώ με θλίψη τα τελευταία χρόνια την πορεία του συμβουλίου» σημείωσε ο κ. Βούγιας. Προανήγγειλε πως τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσει μια άτυπη συνάντηση με τους επικεφαλής των παρατάξεων για την επικαιροποίηση του σχεδίου λειτουργείας του δημοτικού συμβουλίου.

Μιλώντας για τους στόχους του είπε «Πρώτος στόχος είναι να αποκαταστήσουμε την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου ώστε να καταστεί ανοιχτό εργαστήριο αναστοχασμού και δράσης» σημείωσε στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Βούγιας.
Στην πρώτη συνεδρίαση και ο επικεφαλής του συνδυασμού Θεσσαλονίκη Μακεδονία Στέργιος Καλόγηρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ