Σιγή ιχθύος τηρεί η αξιωματική αντιπολίτευση για το “καπέλωμα” της χτεσινής συγκέντρωσης αλληλεγγύης στην Γάζα, που διοργανώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία της Ξάνθης στην κεντρική πλατεία, από τον γνωστό ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε, ο οποίος μάλιστα εμφάνισε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την συγκέντρωση, σαν διαδήλωση της «τουρκικής μειονότητας της Ξάνθης»!

Σε ανακοίνωση του ο ψευδομουφτής έγραψε: «Η “Πορεία υποστήριξης της Παλαιστίνης” διοργανώθηκε υπό την ηγεσία του “μουφτή Ξάνθης” Αχμέτ Μετέ και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Ο δήμαρχος Mustafçova Rıdvan Deli Hüseyin, ο δήμαρχος Yassıköy Önder Mümin, ο πρώην αναπληρωτής Ahmet Haciosman, ο αναπληρωτής υποψήφιος Rodop Özgür Ferhat και συμμετείχαν εκπρόσωποι πολλών σημαντικών θεσμών και οργανισμών των μειονοτήτων μας. Καταδικάστηκε η επίθεση του ισραηλινού κράτους στο τέμενος Αλ Άκσα και τη Γάζα, με πορεία και συνθήματα».
Μάλιστα ο ψευδομουφτής δεν αρκέστηκε να εμφανιστεί ως συνδιοργανωτής της διαδήλωσης από κοινού με τον τοπικό μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά φωτογραφήθηκε και με τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Η φωτογραφία έχει περίοπτη θέση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όπου ανέβασε και άλλες φωτογραφίες από την συμμετοχή του στην εκδήλωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ