Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε το μεγαλύτερο κέντρο Logistics των Βαλκανίων του ομίλου «Μασούτης» στην Θεσσαλονίκη.
Η ενίσχυση της αγοράς και των επιχειρήσεων βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης μεταξύ του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη και του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Ιωάννη Μασούτη.

Η συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καραόγλου, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσκεψης του Υπουργού στο υπερσύγχρονο Logistics-Center της αλυσίδας Μασούτης, στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Γεωργιάδης ήταν θετικός στο αίτημα για συνέχιση πολιτικών υποστήριξης της αγοράς με γνώμονα βέβαια και τις δημοσιονομικές απαιτήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Μασούτης επισήμανε και επιμέρους θέματα, που απασχολούν τις επιχειρήσεις, καθώς οι τελευταίες επιχειρούν να αποσβέσουν στο μέτρο του δυνατού, τις συνέπειες από το lockdown στην λειτουργία τους.

Ο Υπουργός υπογράμμισε από την πλευρά του την σημασία της συνεργασίας μεταξύ των Επιμελητηρίων και δη του ΕΒΕΘ με το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, προκειμένου να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει η αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ