Δείτε τι είπε ο κ. Κούβελας: https://www.youtube.com/watch?v=TWUS-FF-doo

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΘΥ & ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Για το νέο υπουργείο Οικογένειας που προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την ανάγκη διαχωρισμού και άλλων υπουργείων αλλά και την «μικρή» εκπροσώπηση της Θεσσαλονίκης στην Κυβέρνηση της ΝΔ, μίλησε μεταξύ άλλων καλεσμένος στην ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στην εκπομπή ΤΑ ΛΕΜΕ με την Χριστίνα Τσόρμπα, ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας.
Βαθύ και διαρκές το ενδιαφέρον του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πόλη
«Να θυμίσω στους τηλεθεατές ότι δεν υπήρξε στο πρόσφατο αλλά και μακρινό παρελθόν άλλος πρωθυπουργός που επισκέφθηκε τόσο πολλές φορές στη θητεία του, την τετραετία του, τη Θεσσαλονίκη, όσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης» σημείωσε ο κ. Κούβελας τονίζοντας πως το ενδιαφέρον του κ. Μητσοτάκη για την πόλη « είναι βαθύ, έντονο και διαρκές» Ταυτόχρονα ο κ. Κούβελας παραδέχτηκε πως η εκπροσώπηση της Θεσσαλονίκης στην κυβέρνηση της ΝΔ «δεν ήταν αξιοσημείωτη. Αυτό είναι γεγονός, είναι απλοί αριθμοί που το δείχνουν» είπε διευκρινίζοντας ωστόσο πως το σημαντικό για τον ίδιο είναι «προπάντων να γίνεται δουλειά. Εκτιμώ πως πετύχαμε κι εγώ προσωπικά έβαλα όλες μου τις δυνάμεις, τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης να μην κρύβονται κάτω από το χαλί, να μην μπαίνουν στο περιθώριο αλλά να είναι ψηλά στην κυβερνητική ατζέντα»
Προτεραιότητά μου να «τρέξουν» τα έργα της Θεσσαλονίκης με ρυθμούς Αθήνας
Θα συμφωνήσουμε νομίζω όλοι, ότι οι ταχύτητες εκτέλεσης των έργων στη Θεσσαλονίκη είναι πίσω, σε χαμηλότερους ρυθμούς από ότι στην Αθήνα. Αυτή θα είναι για μένα η μεγάλη επιδίωξή μου, θα είναι η μεγάλη προτεραιότητα, τα έργα Θεσσαλονίκης να τρέξουν με ρυθμούς Αθήνας.
Υπουργείο Οικογένειας για να αντιμετωπίσουμε το δημογραφικό
«Η ανάγκη να αντιμετωπίσουμε το δημογραφικό πρόβλημα στη χώρα μας, μας έχει κινητοποιήσει όλους. Ο συναγερμός έχει σημάνει εδώ και καιρό. Άρα είναι αναγκαίο ένα υπουργείο που θα έχει σαν στόχο τις κοινωνικές πολιτικές, την πολιτική της οικογένειας και σ αυτό κοντά είναι και η στέγαση των νέων ανθρώπων για να έχουν τη βάση να ξεκινήσουν
την οικογένειά τους. Όλα αυτά θα είναι εργαλεία για να αντιμετωπίσουμε και το δημογραφικό» είπε ο τρίτεκνος Δημήτρης Κούβελας, ενώ για το ζήτημα που θέτουν πολίτες της ανάγκης διαχωρισμού κάποιων υπουργείων, συμφώνησε πως «Ενέργεια και Περιβάλλον θα έπρεπε να χωριστούν στα υπουργεία. Τώρα μιλάμε και για υποδομές και μεταφορές, να είναι δύο οργανισμοί. Πηγαίνοντας πίσω κάποιες τετραετίες, το ζητούμενο ήταν μικρά μικρά και ευέλικτα κυβερνητικά σχήματα. Ωστόσο σήμερα οι νέες ανάγκες και τα μεγάλα χαρτοφυλάκια δυσκολεύονται να συμπτυχθούν κάτω από ένα υπουργείο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ