ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΤΗ ΜΕΘ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΕ Η ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΩΡΑ ΑΥΓΕΡΗ

Ένα απίστευτο αλαλούμ που επικρατεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου, την οποία χάρισε στο Δημόσιο η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, περιέγραψε η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δώρα Αυγέρη μιλώντας στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και την εκπομπή «Τα Λέμε» με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα.
Όπως κατήγγειλε κ. Αυγέρη η συγκεκριμένη ΜΕΘ η οποία δεν λειτουργούσε-γεγονός για το οποίο διαμαρτυρήθηκε και η ίδια η πρόεδρος της Επιτροπής-ξεκίνησε τελικά να λειτουργεί εντελώς προσχηματικά το Νοέμβριο του 2021 με προσωπικό που ήρθε από άλλα νοσοκομεία, ακόμη και από την Αθήνα, χωρίς να στελεχωθεί κανονικά, όπως προβλέπεται.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως οι γιατροί αλλάζουν στη συγκεκριμένη ΜΕΘ κάθε 15 μέρες και έρχονται φιλοξενούμενοι από την Αθήνα, διαμένοντας σε ξενοδοχεία της πόλης και με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη ΜΕΘ να μην λειτουργεί οργανωμένα.
Σχετικά με την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τη βάση, η Δ. Αυγέρη πως είναι ένα πολύ μεγάλο σημαντικό βήμα για μια πλήρη προσαρμογή σε αυτό που απαιτούν οι συνθήκες και οι κοινωνικές τάσεις.
Δείτε τι είπε η κ. Αυγέρη:
https://youtu.be/GxZVXAODQhY

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ