Έναν 21χρονο Έλληνα δείχνουν ως δράστη της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού οι συλληφθέντες για την υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες με εισαγγελική παραγγελία λαμβάνονται dna και αποτυπώματα για τη διασταύρωση με τα ευρήματα πάνω στο όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν πρόκειται για σεσημασμένο και δεν υπήρχαν στη βάση της αστυνομίας τα αποτυπώματά του.Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες «αθωώνουν» τον 23χρονο που απολογείται και ισχυρίζονται (όπως θα πει κι εκείνος στην απολογία του) ότι ήταν μεν στον τόπο του εγκλήματος αλλά δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του.

Από τα ευρήματα στο δρεπάνι με το οποίο μαχαίρωσαν τον αδικοχαμένο νεαρό βρέθηκαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, που «δένουν» τους συλληφθέντες.

Ένταση στα δικαστήρια
Εξάλλου ένταση σημειώθηκε κατά την άφιξη των συλληφθέντων για τη δολοφονία του ‘Αλκη Καμπανού στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης το πρωτί της Δευτέρας.

Όταν αστυνομικοί συνόδευσαν στα δικαστήρια κάποιους κατηγορούμενους με χειροπέδες και μαύρα ρούχα, κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος μπροστά από το δικαστικό μέγαρο, προπηλάκισε άτομα θεωρώντας ότι είναι οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου. Πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι μπροστά από το δικαστικό μέγαρο θεώρησαν ότι πρόκειται για μέλη της ομάδας κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου, κινούμενοι απειλητικά εναντίον τους και βρίζοντας τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ