Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Το μαχαίρι «πρόδωσε» τον 23χρονο – Δύο συλλήψεις μετά το μπαράζ εφόδων της ΕΛΑΣ σε συνδέσμους
Αποτυπώματα του 23χρονου και αίμα του 19χρονου αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού βρέθηκαν στο μαχαίρι της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη. Όπως μετέδωσε ο Alpha, το κυρτό μαχαίρι που βρέθηκε πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης είναι το όπλο του εγκλήματος και, σύμφωνα με τα εγκληματολογικά εργαστήρια, βρήκαν αίμα του θύματος της δολοφονικής επίθεσης.Μάλιστα, σύμφωνα με τον Alpha, αυτό το μαχαίρι θα «δείξει» όλη τη συμμορία, γιατί πάνω του έχουν βρεθεί στοιχεία κι άλλων ατόμων, κάτι που σημαίνει ότι έχουν πιάσει κι άλλοι αυτό το φονικό εργαλείο και αυτή την ώρα γίνεται έλεγχος αποτυπωμάτων στα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.Ολοκληρώθηκαν οι παράλληλες αστυνομικές έρευνες σε συνδέσμους οπαδών, στη Θεσσαλονίκη, σχετικά με τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Συνολικά ερευνήθηκαν 13 σύνδεσμοι σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατασχέθηκαν μαχαίρια, σιδερογροθιές, λοστοί κι άλλα αντικείμενα.Σε σχέση με τα ευρήματα, συνελήφθησαν δύο υπεύθυνοι συνδέσμων, 43 και 36 ετών.

Οι συλλήψεις ήρθαν μετά τις εκτεταμένες έρευνες που διενήργησαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών τόσο στην ανατολική πλευρά της πόλης όσο και στα δυτικά.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 13 λέσχες οργανωμένων οπαδών της Θεσσαλονίκης. Εκεί βρέθηκαν λοστοί, μαχαίρια, σιδερογροθιές, στειλιάρια, ψαλίδια, κράνη και άλλα αντικείμενα ικανά να προκαλέσουν σωματική βλάβη.Επίσης, ένα νέο φονικό όπλο βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, όπως είχε μεταδώσει νωρίτερα το Mega, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», λίγα μέτρα από το σημείο του εγκλήματος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης μια ματσέτα, η οποία εξετάζεται αν την έφεραν πάνω τους οι δράστες της αιματηρής επίθεσης στη Θεσσαλονίκ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ