Γνωρίζουμε όλοι μας ποιος είναι ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, είναι ένα πρόσωπο καταξιωμένο που δεν έχει κανένα σκοτεινό σημείο, τόνισε σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφος ο Πάρης Σπυράτος, δικηγόρος του Δημάρχου Ωραιοκάστορυ Παντελή Τσακίρη για την υπόθεση εκβίασης σε βάρος του εντολέα του.

Σύμφωνα με τον κ. Σπυράτο οι δράστες, δύο ιδιωτικοί ντεντέκτιβ και μία 22χρονη, παρακολουθούσαν επί μήνες και κατέγραφαν προσωπικές και οικογενειακές στιγμές του δημάρχου επί σκοπώ να ζητηθούν ανταλλάγματα και επί σκοπώ ίδως και να πλήξουν την πολιτική του εικόνα.

Ο κ. Σπυράτος δήλωσε ότι υπάρχουν άτυπες πληροφορίες πως οι συλληφθέντες κατονόμασαν κρυπτόμενο πολιτικό πρόσωπο.

Περιμένουμε να επιβεβαιωθούν, να δούμε πιο είναι το πρόσωπο αυτό και τι στοιχεία υπάρχουν για αυτήν την σχέση, συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι o ίδιος ο δήμαρχος με ανάρτησή του στο FB δηλώνει σοκαρισμένος για τη βίαιη εισβολή στην προσωπική και οικογενειακή του ζωή.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έχουν ήδη γίνει 3 συλλήψεις. Δύο άνδρες, 46 και 66 ετών και μία 22χρονη.
Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 60χρονου συνεργού τους.
Οι συλληφθέντες απαίτησαν 40.000 ευρώ, για να μη δημοσιοποιήσουν βιντεοληπτικό υλικό που κατείχαν μετά από παρακολούθηση του δημάρχου.
Μετά την καταγγελία της εκβίασης στις αρχές, άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση.
Χθες ο αδερφός του δημάρχου έδωσε ραντεβού με τον 46χρονο στην Καλαμαριά για να του δώσει τα λεφτά, οπότε ο δράστης συνελήφθη.
Στα χέρια της αστυνομίας και ο 66χρονος συνεργός του που τον περίμενε καθώς και η 22χρονη.
Στο τηλέφωνο της βρέθηκε υλικό σχετικό με την υπόθεση. Ηθικός αυτουργός ο 60χρονος που φέρεται να ανέθεσε την παρακολούθηση στους συλληφθέντες.
Κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και usb.
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι και την ώρα του ραντεβού στην Καλαμαριά ο 46χρονος κατέγραφε τη συνομιλία του με τον αδερφό του δημάρχου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ