Διανομή μερίδων έτοιμου φαγητού από την Αντικρίση και τον Μασούτη…

Για ακόμα μία φορά ο όμιλος Μασούτη σε συνεργασία με την Κοινωνική Οργάνωση Αντικρίση, βρέθηκε στο πλευρό των αστέγων της Θεσσαλονίκης διανέμοντας αυτή τη φορά 100 μερίδες φαγητού.

Ήταν η τέταρτη διανομή τροφίμων σε απόρους και άστεγους καθώς προηγήθηκαν άλλες τρεις, στις 22 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και με την τελευταία σήμερα 11 Ιανουαρίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Δεκεμβρίου του 2022 είχαν διανεμηθεί τρόφιμα σε 74 άπορες οικογένειες οι οποίες είναι εγγεγραμμένες στο πρόγραμμα παροχής ειδών πρώτης ανάγκης της Κοινωνικής Οργάνωσης.

Ο Πρόεδρος της Κοινωνικής Οργάνωσης Δημήτρης Βαλάντης Καραμπουρούνης είπε χαρακτηριστικά για αυτές τις δράσεις:

“Κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω τον όμιλο Μασούτη για την ευγενική του προσφορά γιατί χωρίς αυτόν δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά, παράλληλα θα πρέπει να βοηθούμε όλη τους ανθρώπους που βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση ή ακόμη και στο δρόμο όχι μόνο τις ημέρες των εορτών αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου γιατί αυτοί οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από τη φροντίδα και την αγάπη μας”.

Τέλος, η Κοινωνική Οργάνωση στην προσπάθειά της να κρατήσει την αξιοπρέπεια των ανθρώπων αυτών ζωντανή, δεν θα δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις δράσεις παρά μόνο τις μερίδες φαγητού καθώς και τις σακούλες τροφίμων, διότι σέβεται τους ανθρώπους αυτούς και δε επιθυμεί να τους διαπομπεύει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ