Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός άνδρας από τη Βρετανία, ηλικίας 21 ετών, έχασε τη ζωή του μετά από δυστύχημα με ελικόπτερο, το οποίο ερχόταν από τη Μύκονο και προσγειώθηκε σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο στα Σπάτα.

Η παρέα των Βρετανών επέστρεφε με δύο ιδιωτικά ελικόπτερα από την Μύκονο όπου βρισκόταν σε διακοπές. Μετά την αποβίβαση στην πίστα της εταιρείας Helipad, σκόπευαν να μετακινηθούν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, να επιβιβαστούν στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας και να επιστρέψουν στη Βρετανία.Μετά την προσγείωση του Bell 407 της εταιρείας Superior Air, οι τέσσερις επιβάτες θα απομακρύνονταν από το χώρο του ελικοδρομίου για να επιβιβαστούν στα αυτοκίνητα που θα τους μετέφεραν στο αεροδρόμιο Ελευθεριος Βενιζέλος. Ο άτυχος 21χρονος από τη Βρετανία είχε μόλις βγει από το ελικόπτερο. Υπό συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί χτύπησε στο ουραίο στροφείο του ελικοπτέρου το οποίο βρισκόταν εν λειτουργία και περιστρεφόταν ακόμη, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Το δεύτερο ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν οι γονείς του 21χρονου Βρετανού ειδοποιήθηκε για το τραγικό δυστύχημα. Οι δύο χειριστές επικοινώνησαν και ο πιλότος του δεύτερου ελικοπτέρου ζήτησε και έλαβε άδεια να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο του Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου οι Βρετανοί να μην γίνουν μάρτυρες του τρομακτικού γεγονότος.

Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της αστυνομίας και πυροσβέστες, ενώ τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος θα προσπαθήσει να εξακριβώσει η Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ