Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Pulse, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ με 14 μονάδες. Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων η ΝΔ καταγράφει 38,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 24,5%, το Κίνημα Αλλαγής 7%, το ΚΚΕ 5,5%, η Ελληνική Λύση 4%, το ΜέΡΑ25 3,5% και οι Έλληνες με 1%.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός με 43%, ενώ ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ακολουθεί με 25%, με τον «κανένα» να καταγράφει ποσοστό 28%!

Ανήσυχοι εμφανίζονται οι Έλληνες για τις μεταλλάξεις, καθώς στο ερώτημα «πόσο σας ανησυχούν οι μεταλλάξεις», το 49% απάντησε πολύ ή αρκετά, το 22% μέτρια και το 19% λίγο ή ελάχιστα. Στην ερώτηση, σε όσους έχουν κλείσει ραντεβού, αν θα κάνουν το εμβόλιο το 97% απάντησε σίγουρα ή μάλλον ναι, ενώ το 2% σίγουρα όχι. Ενώ διαφορετικά είναι τα πράγματα σε όσους δεν έχουν κλείσει ραντεβού, με την ίδια ερώτηση να δίνονται απαντήσεις, με το 50% να απαντάει σίγουρα ή μάλλον όχι και το 47% μάλλον ή σίγουρα ναι.
Στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το 47% θεωρεί ότι η όποια αποκλιμάκωση καταγράφεται δεν θα διατηρηθεί ενόψει και της επικείμενης συνάντησης του Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν. Για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και στην ερώτηση αν θα υπάρξει βελτίωση της οικονομίας της χώρας μας στο δεύτερο εξάμηνο του 2021, το 45% των ερωτηθέντων δήλωσε «ναι» και το 46% «όχι».
A

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ