Δημοσκόπηση Prorata Ιουνίου: Στις 6 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ
Προβάδισμα έξι μονάδων δίνει στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσκόπηση της Prorata. Απογοήτευση από το κυβερνητικό έργο, με αιχμή την ακρίβεια. Ωστόσο, παρέχεται ψήφος εμπιστοσύνης στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Prorata για την «Εφημερίδα των Συντακτών», στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 31% τον Μάιο του 2022 (αύξηση 1% από τη μέτρηση του Απριλίου), ο ΣΥΡΙΖΑ 25% (24,5% τον Απρίλιο) και τον ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ 12,5% (12% τον Απρίλιο).Ακολουθούν, το ΚΚΕ με 5%, η Ελληνική Λύση με 3,5% και το ΜέΡΑ25 – που μένει εκτός Βουλής, βάσει της μέτρησης – με ποσοστό 2.2%. Τα ποσοστά και των τριών αυτών κομμάτων παραμένουν αμετάβλητα σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της εταιρείας.Απογοητευμένοι από κυβέρνηση και αντιπολίτευση
Στην ερώτηση, «πόσο ικανοποιημένοι είστε από το κυβερνητικό έργο της ΝΔ, το 66% απαντά «όχι ιδιαίτερα/καθόλου», ενώ το 34% απαντά «απόλυτα/αρκετά».

Αυτό που είναι εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι οι πολίτες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πολύ πιο δυσαρεστημένοι από το αντιπολιτευτικό έργο και, μάλιστα, όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μέτρησης, «όχι ιδιαίτερα/καθόλου» ικανοποιημένοι από το αντιπολιτευτικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε το 79%, από του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ το 82% και από αυτό του ΚΚΕ το 85%

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ