Σε εξέλιξη είναι έρευνα από αστυνομικούς της Βέροιας μετά από καταγγελία που έκανε 54χρονος για δηλητηρίαση του σκύλου του, την Πέμπτη το πρωί, από άγνωστους δράστες.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία την ίδια μέρα και αστυνομικοί του ΑΤ Βέροιας μετέβησαν στην πλατεία Καπετανίδη, όπου διαπίστωσαν ότι το σκυλί ήταν νεκρό.

Ο 54χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου έκανε μήνυση κατ ΄αγνώστων και σχηματίσθηκε δικογραφία.

Για την θανάτωση του σκύλου ενημερώθηκε και η κτηνιατρική υπηρεσία με σκοπό να γίνει τοξικολογική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του άτυχου ζώου προήλθε από δηλητηρίαση.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο ιδιοκτήτης του σκύλου Τάσος Λεονταρίδης αναφέρει: «Αυτός ήταν ο σκύλος μου ο φίλος μου. με βρήκε εδώ πριν 1 χρόνο κ έμεινε κ το προστάτευα μέχρι χτες .καθε πρωί με περίμενε μου μιλουσε κ έτρεχε κμε αγκάλιαζε.. Μέχρι που ο υπανθρωπος πήγε κ του έδωσε το δηλητήριο στο στόμα μια κ ήταν φιλικός με όλους.. Τον σκωτοσε λοιπόν χτες 5/9/19 μετά της 5 ξημερώματα.. Στην πλατεία καπετανιδη Βέροια. σε χώρο που παίζουν παιδιά που σημαίνει ότι είναι κ δυνητικά δολοφόνος αν κάποιο παιδί άγγιζε το δηλητήριο. Κ τάισε μόνο το βουλφ κ όχι τα άλλα 3 που ήταν εκεί παρέα. Αν είδε κάτι κάποιος υπάρχει αμοιβή 500ευ.επικοινωνηστε μαζί μου..»

Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη πλατεία υπάρχει παιδική χαρά.

Αν οποιοσδήποτε αντιληφθεί κακοποίηση ή θανάτωση ζώου παρακαλείτε να καλέσει αμέσως το 100, συμβουλεύει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ