Δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία
από την Περιφέρεια Αττικής
Παραδόθηκαν 335 τόνοι με είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η δεύτερη αποστολή της Περιφέρειας Αττικής στην Τουρκία με την παράδοση 335 τόνων με είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα.
Η Περιφέρεια Αττικής παρείχε για δεύτερη φορά βοήθεια στην σεισμόπληκτη χώρα, στέλνοντας κονβόι 69 οχημάτων με 340 τόνους πολύτιμου υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη σε συνεργασία με τους Δήμους της Αττικής, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και τον ΙΣΑ.
Στην επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος σημαντική ήταν η συνδρομή της εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας κας Φαίης Καλογήρου η οποία απευθυνόμενη σε μεγάλες εταιρείες βρήκε αμέριστη ανταπόκριση από την Frezyderm η οποία προσέφερε 10.000 τεμάχια γάλακτος βρεφικής ηλικίας για την υποστήριξη των σεισμόπληκτων.
Όπως επισήμανε η κα Καλογήρου «Όλοι οι Έλληνες λειτουργούμε με αλληλεγγύη και βοηθάμε πάντα στον ανθρώπινο πόνο. Η Περιφέρεια Αττικής υπό την ηγεσία του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη διακρίνεται για τα γρήγορα αντανακλαστικά της απέναντι σε κάθε κοινωνικό πρόβλημα.»
Να σημειωθεί ότι επικεφαλής της ελληνικής αποστολής ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης ενώ συμμετείχε και ο Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Σταθόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ