Μπλόκο μπήκε στην επαναλειτουργία των καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη, Αχαϊα και Κοζάνη καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του protothema.gr η κυβέρνηση έκανε αποδεκτή την εισήγηση που υπέβαλε η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων.

Η τελευταία, έπειτα από μία συνεδρίαση θρίλερ, που συγκλήθηκε εκτάκτως το βράδυ, αποφάσισε να ζητήσει να μην επιτραπεί το άνοιγμα των καταστημάτων στις συγκεκριμένες «κατακόκκινες» περιοχές του επιδημιολογικού χάρτη.

Παράλληλα ζήτησαν στις συγκεκριμένες περιοχές να μην επιτραπούν και οι διαδημοτικές μετακινήσεις, κάτι που επίσης έγινε αποδεκτό από την κυβέρνηση.

Την αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5 Απρίλιου για Θεσσαλονίκη Κοζάνη και Αχαΐα ανακοίνωσε το πρωί του του Σαββάτου η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Συγκεκριμένα, η απόφαση αυτή θα ισχύει έως και τη Δευτέρα 12 Απριλίου.

Ωστόσο, η κυβέρνηση δεν έκανε δεκτή την εισήγηση των λοιμωξιολόγων για την απαγόρευση των διαδημοτικών μετακινήσεων σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη και συνεπώς θα ισχύσουν κανονικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ