Δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού: Ολιγοήμερη διακοπή αποφάσισε το δικαστήριο

Ολιγοήμερη διακοπή αποφασίστηκε για την πολύκροτη δίκη για την δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου Άλκη Καμπανού καθώς ορισμένοι συνήγοροι υπεράσπισης κάποιων κατηγορούμενων κατέθεσαν αίτημα διακοπής επικαλούμενοι κωλύματα λόγω άλλων παράλληλων υποθέσεων τους που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στο δικαστήριο εισήλθαν και οι 12 κατηγορούμενοι και εφόσον νομιμοποιήθηκαν οι συνήγοροι υπεράσπισης τους, εκφωνήθηκε ο κατάλογος των 26 μαρτύρων του κατηγορητηρίου και το αίτημα των συνηγόρων για διακοπή έγινε δεκτό από την έδρα.

Επόμενη δικάσιμος ορίστηκε η Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου.

Στις 23 Ιανουαρίου θα παραστούν και οι ένορκοι προκειμένου να πραγματοποιηθεί κλήρωση.
Μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί 23 δικάσιμοι, εκ των οποίων τέσσερις τον Ιανουάριο, οκτώ τον Φεβρουάριο και έντεκα τον Μάρτιο. Ο κατάλογος των μαρτύρων κατηγορίας περιλαμβάνει 26 άτομα, ενώ άλλοι τόσοι αναμένεται να είναι οι μάρτυρες υπεράσπισης.
Οι δώδεκα κατηγορούμενοι (ηλικίας 21 έως 26 ετών και όλοι προσωρινά κρατούμενοι σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα ανά την Ελλάδα) εκπροσωπούνται από τουλάχιστον 25 δικηγόρους, καθώς καθένας εξ αυτών έχει από δύο, ακόμη και τρεις συνηγόρους.

Το 18μηνο της προσωρινής τους κράτησης λήγει τον προσεχή Αύγουστο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ