Δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού: Συνεχίζεται σήμερα η αγόρευση της εισαγγελέως

Συνεχίζεται σήμερα η αγόρευση της εισαγγελέως με τον χρόνο για την ετυμηγορία των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης για τους 12 κατηγορούμενους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τη δολοφονία του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, να μετρά πλέον αντίστροφα.

Η εισαγγελέας, Κυριακή Κλιάμπα, αξιολογώντας όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της με την αγόρευση της θα απευθυνθεί σε δικαστές και ενόρκους αναπτύσσοντας τις θέσεις της σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

«Οι κατηγορούμενοι είχαν κοινό ανθρωποκτόνο δόλο σε βάρος όλων των θυμάτων. Η επίθεση δεν ήταν τυχαία αλλά σχεδιασμένη και οργανωμένη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Πήγαν να αφαιρέσουν ζωές για ένα αρρωστημένο πάθος που λέγεται ομάδα». Χρησιμοποιώντας επανειλημμένα τις παραπάνω φράσεις, η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, Κυριακή Κλιάμπα, την Τρίτη 6 Ιουνίου κατά την πολύωρη αγόρευσή της στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, περιέγραψε τη δράση αλλά και τους ρόλους που είχαν οι 12 κατηγορούμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ