«Έσπασε» και ομολόγησε κατά την απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Διακαστηρίου Θεσσαλονίκης όπου συνεχίζεται για 27η μέρα η πολύκροτη δίκητων 12 οπαδών του ΠΑΟΚ για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, ο 2ος κατηγορούμενος ότι αυτός χτύπησε τον Άλκη στην μηριαία αρτηρία.

Πρόκειται για τον συνοδηγό του 1ου αυτοκινήτου ο οποίος στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια είχε παραδεχθεί ότι το μοιραίο βράδυ και κατά τη φονική επίθεση έφερε μαζί του οικιακό μαχαίρι με το οποίο κατάφερε χτύπημα στον Α.Β. (φίλο του Άλκη) στα σκαλιά της πολυκατοικίας.

«Θέλω να πω ότι εγώ είμαι αυτός που χτύπησα τον Άλκη στο πόδι. Δεν το θυμάμαι καλά απλά παρακολουθώντας αυτό το δικαστήριο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες το συνειδητοποίησα ακούγοντας όλους τους ιατροδικαστές και όλη τη διαδικασία. Πρέπει οι γονείς να ξέρουν την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά ο 21χρονος κατηγορούμενος.
Αναλυτικότερα, ξεκίνησε την απολογία του ζητώντας συγγνώμη από την οικογένεια του Άλκη και λέγοντας πως θα ήθελε εκείνος να είναι στη θέση του: «Όπως από την αρχή έχω παραδεχτεί τη συμμετοχή μου στην επίθεση εις βάρος του Άλκη και των υπολοίπων παιδιών, μέσα από τη φυλακή και αντιμετωπίζοντας όλο το βάρος από αυτό που έχει γίνει έχω συνειδητοποιήσει το λάθος μου και το κακό που προξένησα για όλο αυτό το συμβάν.

Θέλω και πρέπει να ζητήσω μια τεράστια συγνώμη στην οικογένεια αυτή και ειδικά στους γονείς του Άλκη. Όλο αυτόν τον καιρό δε ξέρω πως το έχω αντιμετωπίσει. Ήθελα να πω ότι ο χρόνο δυστυχώς δε γυρίζει πίσω, μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του Άλκη, να είχα πάρει εγώ αυτή τη θέση και μην ήταν αυτό το παιδί εκεί που βρίσκεται σήμερα».

Αφού παραδέχτηκε ότι εκείνος κατάφερε στον Άλκη το χτύπημα στη μηριαία αρτηρία, ο κατηγορούμενος κατέθεσε πως δεν έχει ξεκάθαρες μνήμες από την φονική επίθεση και πως κατάλαβε ότι εκείνος προξένησε το εν λόγω τραύμα βλέποντας τις φωτογραφίες που το απεικόνιζαν κατά τη διάρκεια της δίκης: «Δεν το θυμάμαι τόσο καλά απλώς παρακολουθώντας όλο αυτό το δικαστήριο, τις τελευταίες δύο τρεις εβδομάδες το συνειδητοποίησα ακούγοντας όλους τους ιατροδικαστές και όλη τη διαδικασία του δικαστηρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ