Προαναγγελία επιπλέον συλλήψεων για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη από τα οποία τραυματίστηκε σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ, έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ.

Εκτός της σύλληψης του 18χρονου, που φέρεται να έχει ομολογήσει ότι ήταν αυτός που πέταξε τη φωτοβολίδα προς τα ΜΑΤ, φαίνεται ότι η αστυνομία είναι κοντά στον εντοπισμό του ανθρώπου που προμήθευσε τους χούλιγκαν του Ολυμπιακού με φωτοβολίδες, πέτρες και ξύλα.

«Θα έχουμε συλλήψεις, δεν θα μείνουμε μόνη στη συγκεκριμένη σύλληψη του καθ’ ομολογία δράστη. Υπάρχει πλήθος στοιχείων. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια να φτάσουμε στον καθοδηγητή. Έχει κατονομαστεί από το δράστη άνθρωπος που παρακίνησε τα μέλη αυτής της συμμορίας να βγουν από την εξέδρα και να επιτεθούν τους αστυνομικούς. Είναι ο άνθρωπος που εφοδίασε με όπλα, φωτοβολίδες ξύλα πέτρες τα οποία είχε κρύψει σε χώρο εκτός γηπέδου» διαβεβαίωσε ο Γ. Οικονόμου.

«Αναζητούμε τον άνθρωπο αυτό αξιοποιώντας με βάση πληροφορίες και αξιοποιώντας μια σειρά από στοιχεία. Υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη», είπε σχετικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ