Γιαγιά σουπερμάρκετ: Η γυναίκα μετά το περιστατικό θέλησε να αυτοκτονήσει από τη ντροπή της.Το απόγευμα του Σαββάτου μια ηλικιωμένη γυναίκα πήγε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Πετρούπολη και έκλεψε κάποια τρόφιμα, τοποθετώντας τα μέσα στην τσάντα της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, τα προϊόντα λίγο κρέας και τύρι – κόστιζαν συνολικά 30 με 40 ευρώ.Οι υπεύθυνοι του καταστήματος κατάλαβαν την πράξη της και παρότι οι υπολοίπων πελάτες ζητούσαν να μην πάει η γυναίκα στο αυτόφωρο, ο υπεύθυνος του καταστήματος ήταν ανένδοτος και κάλεσε τους αστυνομικούς οι οποίοι προσήγαγαν την 70χρονη στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα.

Στο αστυνομικό τμήμα η γυναίκα ανέφερε ότι προχώρησε σε αυτήν την πράξη γιατί αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, δεν είχε καθόλου χρήματα να φάει και πληρώνει το στεγαστικό της δάνειο για να μην της πάρουν το σπίτι

Αρκετοί πελάτες προσφέρθηκαν να καλύψουν το ποσό, το οποίο και έκανα τελικά αλλά παρ’ όλα αυτά η γνωστή αλυσίδα αρνήθηκε να αποσύρει τη μήνυση. Οι γείτονες της ηλικιωμένης επικοινώνησαν με το σούπερ μάρκετ και ζήτησαν κι εκείνοι να αποσυρθεί η μήνυση, με τους υπεύθυνους να απαντούν πως «η πολιτική της εταιρείας είναι να μην αποσύρει αυτού του είδους τις μηνύσεις».

Όπως αποκάλυψε μια γειτόνισσα στο Open, «Παραλίγο να μας πάθει ζημιά το βράδυ. Πήρε τρία χάπια της πίεσης μαζεμένα και την πήγαμε στο νοσοκομείο. Προσπαθεί η γιαγιά να αυτοκτονήσει γιατί δεν σηκώνει την ντροπή και φοβάται μην φτάσει στα αφτιά των γιων της αυτός ο διασυρμός», δήλωσε.

Hγυναίκα είναι σε σοκ πήρε χάπια, ενώ λέει ότι θα κάνει απεργία πείνας και ότι δεν θα φάει ποτέ κρέας, «Την έχουμε με ηρεμιστικά. Μου είπε με κλάματα ότι πριν από έναν μήνα έστειλε επιστολή σε κάποιον μεγάλο παράγοντα ποδοσφαίρου και του ζητούσε βοήθεια γιατί κάποτε είχε εργαστεί στην ομάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ