Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην εισέρχονται στα καταστήματα λιανεμπορίου οι ανεμβολίαστοι, άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, εάν επιδεινωθεί η επιδημιολογική κατάσταση.Σημειώνεται πως την Πέμπτη, η τηλεόραση του OPEN μετέδωσε πως εξετάζεται να επεκταθεί το ίδιο μοντέλο που ισχύει σε ψυχαγωγία και εστίαση και στο λιανεμπόριο στους εσωτερικούς χώρους, δηλαδή να ανοίγουν οι πόρτες των καταστημάτων λιανικού εμπορίου αποκλειστικά για όσους έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους κατά του κορονοϊού.Σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κάποιων επαγγελματικών ομάδων ο κ Γεωργιάδης σημείωσε ότι δεν είμαστε τύραννοι.

«Ήμασταν διστακτικοί και είμαστε διστακτικοί, κανένας δεν θέλει να επιβάλει κανενός είδους υποχρεωτικότητα σε κανέναν». Εντούτοις, όπως είπε στον ΣΚΑΪ, η πορεία της πανδημίας «δεν άφησε περιθώριο να δείχνουμε υπομονή για τους συγκεκριμένους κλάδους», όπου θα εφαρμοστεί το μέτρο.

«Έπρεπε να συμβεί αυτό» είπε και πρόσθεσε ότι ο ίδιος θα είναι ο πρώτος που θα στεναχωρηθεί για κάποιον ανεμβολίαστο εργαζόμενο που θα χάσει τη δουλειά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ