Ανοιχτές θα είναι για δεύτερη ημέρα, σήμερα, οι πόρτες του πρώτου επίσημου τεμένους της Αθήνας. Το τζαμί μπορεί να δέχεται σήμερα από 9 άτομα στις πέντε προσευχές που θα πραγματοποιηθούν, καθώς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ατόμων για την αποφυγή συγχρωτισμού. Για τον λόγο αυτό, ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών, τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν όταν αυτό «καταστεί δυνατό σύμφωνα με τις εξελίξεις για την καταπολέμηση της πανδημίας».

Δεκαέξι χρόνια μετά τον νόμο της Μαριέττας Γιαννάκου ως υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και ύστερα από σκεπτικισμό, επιφυλάξεις και αντιδράσεις έγινε χθες η πρώτη προσευχή στο επίσημο τέμενος της Αθήνας, στο Βοτανικό.

Χθες, ήταν η πρώτη ημέρα λειτουργίας για το τζαμί της Αθήνας, όπου πραγματοποιήθηκαν προσευχές για τους μουσουλμάνους που ζουν στην Αττική. Πλέον ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και δόθηκε προς χρήση το ισλαμικό τέμενος στον Βοτανικό, για όλες τις μουσουλμανικές κοινότητες που ζουν στην Αττική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ