Λίγες μόνο ώρες χρειάστηκαν οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 29χρονου διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, ο οποίος βρέθηκε χθες το βράδυ νεκρός, με τραύματα από σφαίρα, μέσα στο ΙΧ του.

Μετά από έρευνα, μέσα στο ντουλαπάκι του στην υπηρεσία του, βρέθηκε ένα δισέλιδο σημείωμα, στο οποίο ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ήταν νιόπαντρος και πατέρας ενός μωρού, μόλις 2 μηνών, έγραφε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να τερματίσει την ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείωμα μαρτυρά ότι δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση και η ψυχική του υγεία ήταν κλονισμένη. Στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας κατέληξε και η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου που διενήργησε την νεκροτομή.

Λίγο μετά τις 21:15 το βράδυ της Πέμπτης, ο 29χρονος βρέθηκε νεκρός εντός του ιδιωτικού αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε πλατεία κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα. Όπως διαπιστώθηκε έφερε τραύματα από σφαίρες, ενώ εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο τύπου glock.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ