Για ημέρες περιφερόταν στην Κρανιά Ασπροποτάμου Τρικάλων ένα αρκουδάκι το οποίο έκοβε βόλτες σε κατοικημένη περιοχή, τρεφόταν από τα σκουπίδια των ανθρώπων, έριχνε τους κάδους και κυκλοφορούσε και ανάμεσα στα σπίτια το βράδυ.

Το αρκουδάκι, που εκτιμάται ότι είναι ηλικίας περίπου ενός έτους, φαίνεται ότι πλησιάζει αρκετά τους ανθρώπους, καθώς σε φωτογραφία καταγράφηκε να βρίσκεται σε ένα μπαλκόνι σπιτιού.Ο άνθρωπος ο οποίος είδε το αρκουδάκι ανέφερε το πρωί της Τετάρτης (21/6) στο MEGA και στην «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο πως ξυπνώντας και την ώρα που έφτιαχνε τον καφέ του, έπιασε το μάτι του κάτι «τριχωτό και καφέ», ενώ αρχικά νόμιζε ότι ήταν ο σκύλος του.

Όταν δε κατάλαβε ότι ο σκύλος ήταν μαζί του συνειδητοποίησε ότι πως έξω βρισκόταν μία αρκούδα. Επικοινώνησε με την σύντροφό του το γεγονός και η αρκούδα με το που αντιλήφθηκε τον ήχο, το έβαλε στα πόδια.

Στη συνέχεια, η νεαρή αρκούσα έφυγε από την πίσω πλευρά του σπιτιού, και πολλοί κάτοικοι του χωριού είχαν παρατηρήσει τις προηγούμενες μέρες την αρκούδα να τρέφεται από κάδους σκουπιδιών. Ειδικοί αναφέρουν ότι φοβάται και δεν πλησιάζει τους ανθρώπους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ