ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο και… παρέλαση εταιρειών – κολοσσών με ισχυρότατο εκτόπισμα στο διεθνές οικονομικό γίγνεσθαι θα εκπροσωπηθούν τα ΗΑΕ στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η αραβική αποστολή θα είναι πολυάριθμη ενώ στον εκθεσιακό χώρο θα στήσουν περίπτερα πάνω από 50 εταιρείες των ΗΑΕ.Η τεχνολογία και οι επενδύσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο της συμμετοχής των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που στο περίπτερο 13, η προετοιμασία του οποίου έχει ήδη ξεκινήσει με πυρετώδεις ρυθμούς, θα παρουσιάσουν τους πλέον αναπτυγμένους κλάδους της οικονομίας τους, τα δυνητικά πεδία συνεργασίας με τις ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και τις προοπτικές που δημιουργούνται από τις πρόσφατες κινήσεις περαιτέρω σύσφιξης των δεσμών των δύο χωρών σε εθνικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, οι οργανισμοί, οι φορείς και οι επιχειρήσεις από τα Εμιράτα θα «κλείσουν» το σύνολο του περιπτέρου 13, του μεγαλύτερου σε έκταση στο Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πέρα από την τεχνολογία και τις επενδύσεις, μεταφορές, logistics, ακίνητα, τουρισμός και ενέργεια αποτελούν πεδία υψηλού ενδιαφέροντος για τα ΗΑΕ και γι’ αυτό το λόγο θα έχουν την τιμητική τους στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα κινητικότητα και ζωηρό ενδιαφέρον από πλευράς τόσο των ελληνικών επιχειρήσεων, όσο και επιχειρηματιών από την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, έχει πυροδοτήσει η συμμετοχή των ΗΑΕ ως τιμώμενη χώρα στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ