Απαγόρευση συναθροίσεων από σήμερα μέχρι την 1η Φεβρουαρίου
Σε ξαφνική απαγόρευση συναθροίσεων προχώρησε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας. Μάλιστα, η απαγόρευση ξεκίνησε από το πρωί της Τρίτης μέχρι την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου. Ωστόσο, μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με το λόγο που πήρε αυτή την ξαφνική απόφαση. Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, η απόφαση αφορά αυστηρά σε συγκεντρώσεις.

Στην απόφαση του αρχηγού της αστυνομίας αναφέρεται ότι η απαγόρευση αφορά όλες τις «δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν περισσότερα από (100) άτομα».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως στις 22 Ιανουαρίου η Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας, προτείνεται ως ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις τα 100 άτομα σε μία προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ρωτήθηκε για την εισήγηση της επιτροπής. Ο ίδιος δήλωσε άγνοια και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δε συζητήσαμε κάτι τέτοιο».

Με πληροφορίες από την αίθουσα σύνταξης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ