Α3υτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνεται στην ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης που γίνεται ύστερα από αίτημά του, σύμφωνα με τον άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος σχετικά με τις κοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης.Η συζήτηση διεξάγεται σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων κι αναμένεται να κινηθεί σε υψηλούς τόνους, ι

Την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους και το «ξεπάγωμα» των αυξήσεων στις συντάξεις από 1.1.2023 προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Βουλή παρουσιάζοντας τις κυβερνητικές δράσεις για την στήριξη της κοινωνίας.

διαίτερα μετά τη χθεσινή εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο ευρωκοινοβούλιο η οποία προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, κυρίως σε ότι αφορά τη στάση του κ. Μητσοτάκη όταν θίχτηκε το ζήτημα της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να εστιάσει στην ακρίβεια ενώ αναφορές θα γίνουν σε όλες τις τρέχουσες εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ