Ένας ακόμα κύκλος θα προστεθεί στη σφοδρή αντιπαράθεση των πολιτικών αρχηγών για την εξέλιξη και διαχείριση του νέου κορωνοϊού, τις αντοχές του συστήματος Υγείας και την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της υγειονομικής κρισης καθώς στις 11:00 ξεκινά στην Ολομέλεια της Βουλής η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την πανδημία σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Η διαδικασία ανοίγει με την πρωτολογία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος θα ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία για όλες τις κρίσιμες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα.

Ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το σχέδιο για το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας, τα επόμενα βήματα για τους εμβολιασμούς και τους νέους υγειονομικούς κανόνες προστασίας και διεξαγωγής δωρεάν self test τονίζοντας παράλληλα ότι βασικό συστατικό για την επιτυχή μετάβαση αποτελεί η πιστή τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας από το σύνολο των πολιτών.

Παράλληλα, θα αναφερθεί και στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τον οδικό χάρτη 170 μεγάλων έργων, επενδύσεων και μεταρρυθμίσεων που θα κινητοποιήσει σχεδόν 60 δισ. ευρώ και φιλοδοξεί να δημιουργήσει 200.000 θέσεις εργασίας και να αυξήσει το ΑΕΠ κατά 7 μονάδες μέσα στην επόμενη 6ετία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ