Αντιδράσεις από τον δήμο Ωραιοκάστρου για τα διόδια στην εξωτερική περιφερειακή οδό, στο ύψος του Ωραιοκάστρου. Ζητά απαλλαγές για κατοίκους και επαγγελματίες ο δήμαρχος. Πότε θα τεθούν σε λειτουργία και πόσο θα κοστίζουν τα νέα διόδια.

Την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει, η λειτουργία των διοδίων. Όσον αφορά Τα ΙΧ θα χρεώνονται με 0,50 ευρώ ανά διέλευση, τα δίκυκλα 0,30 ευρώ, τα οχήματα 2-3 αξόνων, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, και με ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα, με 1 ευρώ και τα οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, 4 και άνω αξόνων, και με ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα θα χρεώνονται με 1,50 ευρώ.

Ήδη υπάρχουν αντιδράσεις από τον δήμο Ωραιοκάστρου, με τον δήμαρχο Παντελή Τσακίρη σε επείγουσα επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Κώστα Καραμανλή να κάνει λόγω για «κατάφωρη αδικία», τονίζοντας ότι «η καθημερινή και αναγκαία διέλευση των δημοτών μας, ώστε να φτάσουν στον τόπο εργασίας τους, “τιμωρείται” με ακόμη έναν σταθμό διοδίων».

Στην επιστολή του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου υπογραμμίζει ότι η επικείμενη έναρξη λειτουργίας των διοδίων δημιουργεί μείζονα προβλήματα, καθώς δεν υπάρχει απολύτως καμία πρόβλεψη για τους μόνιμους κατοίκους και για τους επαγγελματίες τόσο του δήμου Ωραιοκάστρου όσο και γειτονικών δήμων, οι οποίοι θα επιβαρυνθούν σημαντικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ