Το Αμαξοστάσιο της Πυλαίας ή αλλιώς το “Dépôt του μετρό“, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο πολίτες, στο πλαίσιο του Open House Thessaloniki 2022. Σημειώνεται πως πέρα από το Αμαξοστάσιο της Πυλαίας, επισκέψιμος θα είναι και ο σταθμός της Παπάφη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν από το περιβάλλον της Αττικό Μετρό ΑΕ΅ η διοργάνωση αυτή αποτελεί μοναδική ευκαιρία να προβληθεί σε ειδικούς και μη, το έργο των αρχιτεκτόνων της οι οποίοι εκτός από την δύσκολη άσκηση του σχεδιασμού φιλικών και λειτουργικών σταθμών και συνοδών εγκαταστάσεων που αποτελούν μέρη ενός εξαιρετικά περίπλοκου δικτύου, έχουν εκπαιδευτεί να συνεργάζονται με πλειάδα ειδικοτήτων μηχανικών και επιστημόνων, που ως σύνολο έχουν αποκτήσει μία τεράστια τεχνογνωσία και έχουν καλλιεργήσει δεξιότητες που τους επιτρέπουν να δίνουν άμεσες και ευέλικτες λύσεις στα απρόβλεπτα προβλήματα που εκ των πραγμάτων εμφανίζει ένα υπόγειο έργο.

Το κτίριο του Dépôt, όπως και ο Σταθμός Παπάφη μαρτυρούν το μέγεθος και την ποιότητα αυτού του έργου καθώς και την κατασκευαστική αρτιότητα την οποία η Αττικό Μετρό Α.Ε. απαιτεί και επιτυγχάνει από τους αναδόχους των έργων της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ