Σοκαρισμένη παραμένει η πανεπιστημιακή κοινότητα, μετά την πτώση στο κενό από τον τρίτο όροφο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ ενός 19χρονου φοιτητή της Νομικής, ο οποίος παραλήφθηκε στη συνέχεια από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου».Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο φοιτητής παρακολουθούσε διάλεξη και καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμη θέση καθόταν στο περβάζι παραθύρου. Δεν πρόσεξε ότι το παράθυρο ήταν ανοιχτό κι έπεσε ευτυχώς σε εξωτερική μονάδα κλιματιστικού, του κόπηκε η φόρα και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2.30 το μεσημέρι. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο φοιτητής έχει υποστεί σοβαρά κατάγματα στα άκρα και τα πλευρά του, ωστόσο η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.
Όπως αναφέρουν οι πολλοί φοιτητές που βρίσκονταν εκεί, εντός της αίθουσας επικρατούσε συνωστισμός, με τους φοιτητές να κάθονται ακόμη και στους διαδρόμους, αλλά και στα περβάζια παραθύρων, ώστε να καταφέρουν να το παρακολουθήσουν.

Φοιτητικοί σύλλογοι του ΑΠΘ: Κοσμητεία, πρυτανεία και κυβέρνηση φέρουν στο ακέραιο την ευθύνη για την κατάσταση στο ΑΠΘ – Προχωρούν σε κινητοποιήσεις

Σε κινητοποιήσεις καλούν για σήμερα, Τετάρτη 19 Οκτώβρη στις 10 π.μ. φοιτητικοί σύλλογοι του ΑΠΘ. Σε κοινή τους ανακοίνωση, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Φυσικού, Χημικού, Βιολογικού, Γεωλογικού, Μαθηματικού και Φαρμακευτικής .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ