Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης, μέσω της οποίας ευχαριστεί τον κόσμο που στήριξε το εγχείρημα με την κάρτα φιλάθλου και παράλληλα δίνει πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο διάθεση της.

Αναλυτικά ο Ερασιτέχνης αναφέρει:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας για τη στήριξή τους στο εγχείρημα της Κάρτας Φιλάθλου του ΑΡΗ. Μία κίνηση που έγινε αποκλειστικά για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη, στην προσπάθειά του να επιτύχει το στόχο της οικονομικής εξυγίανσης, αλλά και να αυξήσει τις διακρίσεις του συλλόγου μας.

Παράλληλα, ενημερώνουμε, εν όψει της αναμέτρησης της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, την Κυριακή 10/11 (15:00), ότι η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου συνεχίζεται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (επί της Οδού Αλκμήνης), από τις 09:30π.μ. έως τις 15:30. Καλούμε τους φίλους του ΑΡΗ που δεν έχουν προμηθευτεί την Κάρτα να το κάνουν έγκαιρα, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία την ημέρα του αγώνα.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου συνεχίζεται και ηλεκτρονικά, μέσω της παρακάτω διεύθυνσης: https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-as-aris-2019-2020/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ