Συνεχίζεται και σήμερα η τιτάνια μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες. Στη Ρόδο, η φωτιά συνεχώς αναζωπυρώνεται, νέες αναζωπυρώσεις παρατηρούνται και γύρω από το Λουτράκι, ενώ ενεργά μέτωπα υπάρχουν στη Βλυχάδα.

Στη μάχη μπήκαν πριν από λίγη ώρα και τα εναέρια μέσα, ενώ εντάθηκε η ένταση των ανέμων, δυσκολεύοντας το έργο των πυροσβεστών.Στον οικισμό Νέα Ζωή στη Μάνδρα, όπου χθες κάηκαν σπίτια, οι Αρχές είναι σε επιφυλακή, λόγω φόβου για αναζωπυρώσεις, ενώ η φωτιά κινείται πλέον προς τη Νέα Πέραμο.Ολονύχτια ήταν η μάχη με τις φλόγες στο μέτωπο της Βλυχάδας στα Μέγαρα – της φωτιάς που ξεκίνησε από τα Δερβενοχώρια. Το μέτωπο έφθασε τη νύχτα στην Εθνικό Οδό αλλά τέθηκε έγκαιρα υπό έλεγχο. Οι φλόγες πέρασαν την κορυφογραμμή προς Βλυχάδα – Νέα Πέραμο, αλλά η φωτιά οριοθετήθηκε αφού έφθασε μέχρι τις αυλές των σπιτιών. Ένα άλλο μέτωπο κινήθηκε τη νύχτα προς το πεδίο βολής Κανδύλη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.Στο μεταξύ, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου από τον κόμβο της Επιδαύρου μέχρι τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα.

Επιπλέον, στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου από τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο της Επιδαύρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Κόρινθο η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από την αριστερή και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας παραμένει κλειστή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ