Αναβλήθηκε η προανακριτική για τη Novartis πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της καθώς εισήλθαν σε αυτή τόσο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος όσο και ο Παύλος Πολάκης. Οι δύο βουλευτές αρνήθηκαν να αποχωρήσουν από την αίθουσα.

Σημειώνεται πως πριν από λίγες μέρες η επιτροπή είχε ψηφίσει την εξαίρεση τους. Μάλιστα έξω από την αίθουσα της συνεδρίασης βρισκόταν και η γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στον απόηχο όσων προηγήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Τσοβόλα καθώς και την αντίδραση κοινοβουλευτικών πηγών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της προανακριτικής Γιάννης Μπούγας μεταξύ άλλων κατήγγειλε την αξιωματική αντιπολίτευση για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά, ενώ διέκοψε τη συνεδρίαση εξαιτίας μη νόμιμης σύνθεσης.

«Ο κ. Φρουζής έχει έρθει και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν να εξεταστεί», δήλωσε ο Θανάσης Πλεύρης, βγαίνοντας από την αίθουσα. «Η κατάθεση του κ. Φρουζή αναβάλλεται με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα στην επιτροπή βρίσκονται άτομα που απαγορεύεται να βρίσκονται, γιατί διαφορετικά είναι μη νόμιμη η σύνθεση της επιτροπής και όποια κίνηση κάνουμε θα δημιουργήσει ακυρότητα», είπε επίσης ο κ. Πλεύρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ