Για την ανάγκη να υπάρξει μία συνολική διευθέτηση της κρίσης με στόχο την αποκατάσταση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη Λιβύη, μέσα από συντονισμένες διεθνείς προσπάθειες και ολοκλήρωση των προετοιμασιών της διαδικασίας του Βερολίνου, κάνει λόγο το υπουργείο Εξωτερικών της Αιγύπτου, σε επίσημη ανακοίνωσή του, που εξέδωσε μετά τη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών, Σάμεχ Σούκρι, με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδια.

Η συνάντηση των δύο υπουργών έγινε στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων εντατικών επαφών του επικεφαλής της αιγυπτιακής διπλωματίας σχετικά με την κατάσταση στη Λιβύη και τη Μεσόγειο, τονίζεται στην ανακοίνωση, που δημοσιεύτηκε απόψε το βράδυ.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου, Άχμεντ Χάφεζ, η συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών, Αιγύπτου και Ελλάδας, εστίασε στις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το θέμα της Λιβύης.

Παράλληλα, ο κ. Χάφεζ επιβεβαίωσε την ανάγκη για μια συνολική διευθέτηση της κρίσης με στόχο την αποκατάσταση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη Λιβύη, σημειώνοντας ότι αυτό απαιτεί συντονισμένες διεθνείς προσπάθειες και ολοκλήρωση των προετοιμασιών της διαδικασίας του Βερολίνου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ