Ο χαρακτηρισμός «χειρότερη φετινή εμφάνιση» θα ήταν απλός ευφημισμός γι’ αυτό που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο χόρτο της «Αγια-Σοφιάς». Χωρίς αρχή και τέλος ο «Δικέφαλος του Βορρά», υπέπεσε σε σωρεία λαθών και μετατράπηκε σε έρμαιο των ορέξεων της ΑΕΚ, που νίκησε με 4-0 πιάνοντας ξανά στην κορυφή τον Παναθηναϊκό, τον οποίο αντιμετωπίζει την Κυριακή στη Λεωφόρο, στο απόλυτο ντέρμπι τίτλου στη Super League.Τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ των αρκετών απουσιών ξεκίνησαν μόλις στο 10′, όταν στη μεσαία γραμμή(…) ο Κάργας έκανε αψυχολόγητο και πάρα πολύ σκληρό τάκλιν στον Γιόνσον και δικαίως αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, έστω κι αν χρειάστηκε review από το VAR.

Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήρε ο Κοτάρσκι με συνεχόμενα λάθη πάνω στο πρέσινγκ, ένα εκ των οποίων οδήγησε σε μεγάλη ευκαιρία του Γιόνσον κι άλλο ένα στο γκολ με το οποίο ο Τσούμπερ σημείωσε το 1-0.

Πριν προλάβει ο ΠΑΟΚ να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, δέχτηκε δεύτερο γκολ στο 24′ με πλασέ του Μουκουντί μετά από κεφαλιά-πάσα του Γιόνσον.Η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και η ΑΕΚ συνέχισε να πρεσάρει, έχασε ευκαιρίες και έφτασε σε τρίτο γκολ με τον Λιβάι Γκαρσία στο 77′, που αξιοποίησε νέο λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ, λίγα δευτερόλεπτα μετά από προσπάθεια του Φερνάντες στο δοκάρι.

Ενδιάμεσα, στο 67′, ο ΠΑΟΚ είχε χάσει με τραυματισμό τον Ίνγκασον, κάτι που σημαίνει συναγερμό ενόψει του τελικού κυπέλλου, ξανά με αντίπαλο την Ένωση.

Εκτός από την κόκκινη κάρτα στον Κάργα, ο Γερμανός διαιτητής Τομπίας Στίλερ έδειξε κίτρινη στους Άμραμπατ και Σβαμπ.

Ο εφιάλτης δεν είχε τελειώσει για τον ΠΑΟΚ, που δέχτηκε και τέταρτο γκολ στο 86′ με το σουτ του Φερνάντες με το αριστερό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ