Αισιόδοξος για την πορεία της ανεργίας παρά την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.

Όπως υπογράμμισε σύμφωνα με τα στοιχεία από την «Εργάνη» που δημοσιεύτηκαν σήμερα για το μήνα Αύγουστο είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά, αποδίδοντας τα, στην επιτυχία που είχαν τα κυβερνητικά μέτρα ώστε να μην υπάρξει μια έκρηξη της ανεργίας.
Σημείωσε ότι συγκρατήθηκε σε λογικά επίπεδα περίπου στο επίπεδο του Φεβρουαρίου του 2019.

Κάνοντας έναν απολογισμό από την προηγούμενη ΔΕΘ ανάφερε ότι αυτά που ανακοινώθηκαν υλοποιούνται.

Πιο συγκεκριμένα είπε για τη δημιουργία του τεχνολογικού πάρκου, το οποίο είναι εντός χρονοδιαγράμματος, και είναι σε φάση υλοποίησης.

Αναφέρθηκε ακόμη στις επενδύσεις της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer αλλά και της εταιρείας τεχνολόγων Cisco οι οποίες έχουν ήδη εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Γεωργιάδης στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη ΒΙΠΕ Σίνδου λέγοντας ότι στόχος της κυβέρνησης μέσα από το ταμείο ανάκαμψης να δώσει ώθηση στα βιομηχανικά πάρκα.

Για τη Σίνδο είπε ότι είναι ένα μεγάλο πάρκο αλλά κορεσμένο και χρειάζεται όπως είπε την κυβερνητική φροντίδα.

Από πλευράς το κ. Καράογλου ευχαρίστησε τον κ. Γεωργιάδη για τη συμβολή του στη δημιουργία του τεχνολογικού πάρκου 4ης γενιάς ενώ αναφέρθηκε με τη σειρά τους στις μεγάλες επενδύσεις των εταιρειών στη Θεσσαλονίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ