Ούτε βήμα πίσω δεν κάνουν οι αγρότες, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους και αποφασίζοντας στην πανελλαδική σύσκεψη της Νίκαιας να προχωρήσουν από σήμερα σε ταυτόχρονους 2ωρους αποκλεισμούς των Εθνικών Οδών και να κατέβουν με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα.

Οι αγρότες επιμένουν στο αίτημα για αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο στην αντλία, μετά και τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι θα επιστραφεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης του 2024.

«Δεν μας αρέσει η εικόνα χειροπέδες, ΜΑΤ και σύγκρουση. Ο αγώνας συνεχίζεται. Ούτε βήμα πίσω», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Λάρισας, Χρήστος Σιδηρόπουλος.

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων από 50 αγροτικά μπλόκα και 70 ομοσπονδίες, στην πανελλαδική σύσκεψη οι παραγωγοί αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με:
Την ίδια ώρα, οι αγρότες της Καρδίτσας προγραμματίζουν να κλείσουν τον αυτοκινητόδρομο Ε65, ενώ αργότερα αναμένεται να μπουν και μέσα στην πόλη της Καρδίτσας.

Να κλείσουν και το τελωνείο Ευζώνων ετοιμάζονται και οι αγρότες από τις Σέρρες την Τετάρτη το απόγεμα, ενώ ταυτόχρονα οι αγρότες από το Πολύκαστρο θα κατευθυνθούν προς το τελωνείο Προμαχώνα.

Αλλά και στην Αχαΐα οι αγρότες εξετάζουν τρία σενάρια: Να κλείσουν τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», να κλείσουν τον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού ή να περάσουν με τα τρακτέρ τους μέσα από την Πάτρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αγρότες θα αποφασίζουν κάθε βράδυ ποιους δρόμους θα κλείνουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αγρότες θα αποφασίζουν κάθε βράδυ ποιους δρόμους θα κλείνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ