Η Εθνική μας ομάδα παρουσιάστηκε διαφορετική με αρκετά νέα πρόσωπα, όμως παρά την καλή εμφάνιση και τις ευκαιρίες που είχε, γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Ιταλία στο Ολίμπικο της Ρώμης.

Ο Ζορζίνιο με πέναλτι σε χέρι του Μπουχαλάκη στο 63΄ και ο Μπερναντέρσκι με σουτ που κόντραρε στον Γιαννούλη στο 78΄, πέτυχαν τα δύο γκολ της Σκουάντρα Ατζούρα, ενώ Λημνιός, Κουλούρης και Μπακασέτας έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για την ελληνική ομάδα, με την σπουδαιότερη του Κουλούρη να χάνεται δύο λεπτά πριν το γκολ που δεχτήκαμε.

Με τον Τζόνι Φαν Σιπ να δοκιμάζει νέους σχηματισμούς (4-3-3 σε φάση άμυνας που γινόταν 3-4-3 σε επιθετική μετάβαση) χρησιμοποιώντας και νέους ποδοσφαιριστές στη βασική ενδεκάδα, η Ελλάδα έστειλε αισιόδοξο μήνυμα για την επόμενη μέρα, έχοντας καλή απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Άλλωστε, οι πιθανότητες πρόκρισης ήταν ελάχιστες έως μηδαμινές και πριν το ματς κι έτσι αποτέλεσε μία καλή ευκαιρία για δοκιμές σε δύσκολο τεστ.

Έως έναν βαθμό αυτό μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένο, καθώς το σύνολο που παρουσίασε ο Ολλανδός τεχνικός στάθηκε αξιοπρεπέστατα, έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες και ουσιαστικά δέχτηκε δύο φθηνά γκολ από δικά του λάθη, δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα από την πρωτοπόρο του ομίλου που διατήρησε το απόλυτο νικών με 7Χ7 και έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ