Έβρος: Φυλάκιση 26 μηνών για τον κτηνοτρόφο που αμύνθηκε του πατρίου εδάφους εμποδίζοντας Τούρκους να μπουν παράνομα! Ο Στέργιος Καλόγηρος “σχολιάζει την επικαιρότητα”.

Το χρονικό

Το δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης επέβαλε φυλάκιση 26 μηνών με αναστολή αλλά χωρίς κανένα ελαφρυντικό στο νεαρό κτηνοτρόφο από τις Φέρες που αμύνθηκε του πατρίου εδάφους από τους Τούρκους που εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας.

Ο κτηνοτρόφος, αθωώθηκε για την κατηγορία της ρατσιστικής βίας και δεν τιωρήθηκε τελικά με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο.

Σύμφωνα όμως με εκτιμήσεις νομικών που παρακολούθησαν την δίκη, οι δικαστές εξάντλησαν την αυστηρότητα τους στον Φεριώτη κτηνοτρόφο.
Η ποινή που αφορά παράνομη βία, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία, ήταν κατά συρροή και πολλαπλασιάστηκε επί 5, αφού τόσοι ήταν οι Τούρκοι εναντίον των οποίων θεωρήθηκε ότι άσκησε τις συγκεκριμένες ενέργειες κτηνοτρόφος από τις Φέρες.

Αντίθετα αναγνώρισαν ελαφρυντικά στους δυο Τούρκους που συνεπλάκησαν μαζί του. Οι τελευταίοι, τιμωρήθηκαν με 14 μήνες φυλάκιση για παράνομη βία αλλά και παράνομη είσοδο στην χώρα, ενώ οι 3 γυναίκες αθωώθηκαν, όπως αναφέρει το evros-news.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ