ΣΕ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ NBC ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΕΚΤΕΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΜΕ ΕΝΕΣΙΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Οι Αμερικανοί φαίνεται ότι διέβησαν τον Ρουβίκωνα και ήδη τοποθετούν σε εργαζόμενους εταιρειών τσιπάκια κάτω από το δέρμα τους,
με στοιχεία εταιρικής ταυτότητας.
Τα τσιπάκια αυτά επιτρέπουν στους εργαζόμενους στις εταιρείες να περνούν τους ελέγχους, να εισέρχονται σε διάφορα τμήματα των εγκαταστάσεων, ακόμη και να ψωνίζουν φαγώσιμα από μηχανήματα κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων τους.
Προφανώς είναι μόνο η αρχή μιας ευρύτερης διαδικασίας, αφού σε αυτό το τσιπάκι σε μέγεθος κόκκου ρυζιού, είναι δυνατόν να καταγραφούν μύριες όσες πληροφορίες. Πληροφορίες όπως παλμοί της καρδιάς, αρτηριακή πίεση, κατάσταση εγρήγορσης, όπως και γεωγραφική θέση ή χωροταξική μετακίνηση μέσα στην εταιρεία.

Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί, ο εργαζόμενος, ή μάλλον το τσιπάκι του, είναι συνδεδεμένο και με τον τραπεζικό του λογαριασμό, οπότε μπορεί και να διεκπεραιώσει εμπορικές πράξεις εντός της εταιρείας, όπως επί παραδείγματι κατανάλωση προϊόντων κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Αργότερα πιθανόν και τραπεζικές συναλλαγές.

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, αυτό είναι μόνον η αρχή, διότι ο Μεγάλος Αδελφός καραδοκεί…

Παρακολουθήστε πως εμφυτεύεται το τσιπάκι στον εργαζόμενο εταιρείας υψηλής τεχνολογίας στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ, με τη συναίνεσή του βεβαίως, αφού έχει το χρονικό διάστημα των επτά ημερών να αποφασίσει εάν δέχεται αυτόν τον μικρό κόκκο ρυζιού να τοποθετηθεί με ένεση κάτω από το δέρμα του, μεταξύ αντίχειρα και δείκτη.

Όπως θα παρατηρήσετε, στο τέλος της εκπομπής παρουσιάζεται και μια δημοσκόπηση που διεξήχθη από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC για την εκπομπή Today.com η οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις ΗΠΑ. Το 93% των ερωτηθέντων πάντως, απάντησε ότι δεν θα το δεχόταν αυτό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ