Τις πύλες της ανοίγει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου η 84η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, με τιμώμενη χώρα φέτος την Ινδία.

Όπως δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας σε άρθρο του στο περιοδικό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «η φετινή 84η ΔΕΘ συμπίπτει με την έναρξη μιας συγκροτημένης προσπάθειας για την ανάταξη της χώρας, της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης. Ο πρωθυπουργός και το οικονομικό επιτελείο προτάσσουμε ως θεμελιώδη στόχο την οικονομική μεγέθυνση εντός πλαισίου πειθαρχημένων, υγιών και βιώσιμων δημόσιων οικονομικών» υπογραμμίζει ο κ. Σταϊκούρας.

Με κεντρικό σύνθημα «ανάπτυξη για όλους» και στόχο να παρουσιάσει σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα πώς αυτό μετουσιώνεται σε απτά αποτελέσματα ανεβαίνει την Παρασκευή στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός. Όπως έχει αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «εμείς έχουμε το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε κωλοτούμπα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός θα αναλύσει το κυβερνητικό σχέδιο που ενέκριναν οι πολίτες στις 7 Ιουλίου και το οποίο περιλαμβάνει τη μείωση των φόρων για όλους, τη δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας και την ασφάλεια σε κάθε σημείο της ελληνικής επικράτειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ